Logopediepraktijk Marjolein Burgers
Dé logopediepraktijk op een boerderij!! 


Marjolein Burgers-Stuip (28-10-1977)

Waarom ik voor logopedie gekozen heb?
In 2004 ben ik afgestudeerd als logopedist. Ik heb voor de opleiding logopedie gekozen omdat ik graag met kinderen wilde werken. Tijdens de stages werd dit gevoel steeds meer bevestigd; het 1 op 1 werken met kinderen is gewoon leuk. Dat door middel van logopedische behandelingen een kind bijvoorbeeld beter verstaanbaar gaat praten of beter uit zijn woorden kan komen geeft mij veel voldoening. Na mijn afstuderen heb ik in diverse praktijken gewerkt en veel ervaring opgedaan. 

Om bij te blijven heb ik cursussen en workshops gevolgd, met name gericht op spraak- en taalproblemen en eet- en drinkproblematiek bij jonge kinderen. 

Ik ben moeder van twee meiden: Sophie (juli 2014) en Julia (januari 2016). 

In december 2014 heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. De praktijk is gestart in mei 2015. In onze mooie boerderij "Burgershoeve" aan de Bockhorstweg 8 te Spankeren is boven een praktijkruimte gerealiseerd. In de praktijk is een prettige, ontspannen sfeer waarin een kind zich op zijn gemak voelt. 

Mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag  van 08.45  uur tot 12.00 uur en van 12.30 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag ben ik wel telefonisch bereikbaar.

Als logopedist ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NVLF en ben sinds 2009 geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

  
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram